Blog

Tips voor het kopen van een goede bureaustoel

Een goede bureaustoel is erg belangrijk, vooral wanneer u veel zittend werk verricht. Heeft u bijvoorbeeld een kantoorbaan waarbij u een groot deel van de dag zittend doorbrengt aan een bureau achter uw computer of laptop? Dan is het essentieel dat u de juiste houding aanneemt om rug- en nekklachten te voorkomen. Een goede bureaustoel is hierbij erg belangrijk. Maar hoe weet u nou welke bureaustoel u in de juiste houding laat zitten?

Wij geven u graag wat tips voor het kopen van een goede bureaustoel!

Ergonomische bureaustoel kopen
Een slechte zithouding kan allerlei klachten veroorzaken aan bijvoorbeeld nek of rug. Daarom is een goede bureaustoel erg belangrijk. Een ergonomische bureaustoel stimuleert een goede zithouding wat klachten aan nek en rug kan voorkomen. Deze bureaustoel is namelijk compleet aan te passen aan uw lichaam en zithouding. Hierdoor wordt uw werkhouding verbeterd en zult u geen last meer ondervinden van een slechte zithouding. Dit is vaak wel een investering maar uiteindelijk zal zowel werkgever als werknemer hier alleen maar profijt van hebben!

Soorten bureaustoelen
Maar welke bureaustoel moet u dan kopen? Een goede bureaustoel kopen, doet u bij Eurobedden. Anders dan de naam doet vermoeden, verkopen wij naast bedden ook bureaustoelen. Er zitten verschillende bureaustoelen in de collectie. Zo kunt u kiezen voor een goede ergonomische bureaustoel, maar ook voor de wat simpelere varianten. Denk hierbij aan comfortabele bureaustoelen en bureaustoelen speciaal voor kinderen.

In kinderkamers is vaak ook een bureau aanwezig. Hier wordt aan gekleurd of huiswerk gemaakt. Het is ook voor uw kind belangrijk dat zij een goede zithouding aannemen en een goede bureaustoel draagt hier aan bij. Zorg er daarom voor dat de bureaustoel voor uw kind ook aan de juiste vereisten doet zodat uw kind al vroeg leert om de juiste zithouding aan te nemen. Hier zullen ze later alleen maar profijt van hebben!

Alternatieven voor de bureaustoel
Daarnaast is het tegenwoordig bij veel bedrijven ook steeds populairder om te werken met alternatieve werkplekken dan een bureau. Dit omdat uit onderzoek is gebleken dat fysiek fitte mensen zorgen voor een lager ziekteverzuim. Een hoog ziekteverzuim is nog altijd een groot probleem bij veel werkgevers. Ook klachten aan nek- en rug als gevolg van een slechte zithouding, komt hier vaak bij voor. Daarom zijn er alternatieven te vinden tegenwoordig voor een bureaustoel. Zo zijn de zit-sta-bureaus erg populair. U kunt deze bureaus hoger zetten waardoor u er staand aan kunt werken. Zo kunt u zowel zittend als staand uw werk verrichten, goed voor de afwisseling en voor uw rug en nek!

Maar ook de fiets-bureaustoelen zijn steeds populairder, ook wel de deskbikes genoemd. Langdurig zitten wordt hierdoor vermeden. Uit onderzoek is gebleken dat fitte mensen minder fysieke gezondheidsklachten hebben en daarom worden er steeds meer alternatieven verzonnen voor het langdurig zitten bij een kantoorbaan. Dagelijkse beweging kan gestimuleerd worden met één van de genoemde alternatieven voor een bureaustoel.

Je meubels goed verzekeren met een inboedelverzekering

Wanneer u toe bent aan nieuwe eetkamerstoelen dan kan het verstandig zijn om eerst online verschillende eetstoelen te vergelijken. Via zoekmachines kunt u eenvoudig verschillende eetkamerstoelen van meerdere woonwinkels vergelijken en aanschaffen. Wanneer u mooie eetstoelen heeft gevonden dan kunt u deze vervolgens meteen online bestellen bij de woonwinkel welke de eetkamerstoel in haar assortiment heeft. Bekijk het aanbod van alle goedkope eetkamerstoelen eens zodat u zelf ook voordelig online een nieuwe eetkamerstoel, of een nieuwe set eetkamerstoelen kopen kunt.

Daarbij is het verstandig te kijken naar uw inboedelverzekering. Het aanschaffen van banken of andere meubels (denk aan dure eettafel stoelen en fauteuils) is het aan te raden te kijken naar uw woonverzekering. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer u de spullen beschadigd, deze niet verzekerd zijn. Met name dure stoelen van duizenden euro’s wilt u goed verzekerd hebben. De All-risk inboedelverzekeringen kunnen daarbij helpen (denk aan producten van Univé, FBTO, OHRA en InShared). Via www.inboedelverzekeringregelen.nl kunt u de verschillende financiele inboedel-polissen met elkaar vergelijken.

Eettafel stoelen vergelijken

Eetkamerstoelen vergelijken kan erg handig zijn. Wanneer u uw oog laat vallen op een bepaalde eetkamerstoel dan is het verstandig om uit te zoeken of er soortgelijke eetkamerstoelen in een lagere prijsklasse te vinden zijn. Via internet kunt u eenvoudig diverse goedkope en luxe eetkamerstoelen van meerdere winkels vergelijken. Zo vindt u voordelig de eetkamerstoelen naar uw smaak en dat voor de laagste prijs.

Meer soorten stoelen en fauteuils

Behalve eetkamerstoelen kopen kunt u via internet natuurlijk nog veel meer soorten meubelen aanschaffen. Zo zijn er mensen welke bijvoorbeeld liever een bartafel met barkrukken in huis hebben in plaats van een eetkamertafel met stoelen. Ook zijn er verschillende soorten eetkamerbanken te verkrijgen en daarnaast vele eet fauteuils. Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden om voordelig online alternatieven voor een eetkamerstoel te vinden.

Eetkamertafels

Bij eetkamerstoelen hoort natuurlijk ook een eetkamertafel. Ook eetkamertafels zijn gemakkelijk online te vergelijken. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij speciaalzaken of webwinkels met tafels voor een zeer complete verzameling eetkamertafels welke u online kunt bekijken, vergelijken en meteen kunt bestellen. Bent u op zoek naar een design eettafel? Bekijkt u dan het overzicht van alle design eettafels eens zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken. Heeft u schade aan uw meubels? Let dan goed op. Het kan zijn dat u deze schade eenvoudig zelf kunt verhelpen (vlekken bijvoorbeeld). Toch kan het ook zijn dat er grote schade aan uw meubels is ontstaan en deze gerepareerd moeten worden door een speciaalzaak. Dit kan soms in de papieren lopen. Via uw inboedelverzekering is er doorgaans wel wat te regelen en kunt u een compensatie ontvangen voor reparatie van spullen. Bekijk altijd goed de voorwaarden van de verzekering om te bekijken wat wel en niet gedekt is. Stem altijd vooraf met uw verzekeraar af wat u precies gaat doen met

Vernieuwde website online

Na enige tijd offline te zijn geweest is nu eindelijk de vernieuwde website van Relaxstoelen.net online. Via deze website voorzien wij u vraag van advies indien u op zoek bent naar een nieuwe (relax)stoel.

Voor nu is de aanwezige informatie nog vrij beperkt en voornamelijk gericht op relaxstoelen. In de toekomst zullen wij meer informatie beschikbaar stellen over het kopen van onder andere een sta op stoel, draaifauteuil, leren fauteuil en design fauteuil.

Vragen of onduidelijkheden met betrekking tot deze website? Laat het ons weten! Neem contact met ons op.